Nieuws

The Sheeptown Project in Frascati

Heb je afgelopen zomer The Sheeptown Project gemist?
Kom dan naar Frascati in Amsterdam, daar herrijst op 19, 20 en 21 november a.s. in Frascati 1 de tribale kindertempel waar je een dienst geleidt door kinderen bijwoont. Laat je meezuigen in een parallel mystiek universum. Maar wees snel, want vrijdag 19 november is al uitverkocht. Zie HIER voor kaartjes.

Op 19 en 20 november is ook een contextprogramma.
vrijdag 19 november:
Alexandra Broeder gaat in gesprek met Kitlyn Tjin A Djie van Bureau Beschermjassen dat diverse projecten biedt die bijdragen aan veiligheid, continuïteit, intimiteit en ruimte voor diversiteit in o.m. (jeugd)zorg, welzijn, hulp- en dienstverlening. Het model Beschermjassen gaat uit van het idee dat er meer aandacht nodig is voor de familiegeschiedenis en de (migratie)achtergrond van kinderen en hun gezinnen in de jeugdhulpverlening. Weet jij wat je allemaal met je meedraagt?

zaterdag 20 november:
Alexandra Broeder gaat in gesprek met Carlijn Welten, kinder- en jeugdpsychiater. Recent richtte ze samen met Niek Hayen Het Huis op, gebaseerd op het principe van ‘circulaire zorg’. Hoe delen we een verantwoordelijkheidsgevoel voor de psychische kwetsbaarheid van jongeren? En hoe is de GGZ op dit moment aan het veranderen?

The Sheeptown Project is een coproductie met Het Zuidelijk Toneel en ontwikkeld in samenwerking met Frascati, Over het IJ, Stichting Beautiful Distress, Levvel-centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, Reinier van Arkel-Herlaarhof Jeugdhulpverlening en Theaterfestival Boulevard.